torsdag 9 maj 2013

Sommarens träff...

Den gångna helgen spenderade jag och familjen hos svärföräldrarna i Gnesta. Passade på att kombinera denna helg med ett besök på  Welcome hotell Barkaby i Järfälla.
Det är det hotellet som vi ska ha föreningskonferensen/träffen på i augusti. Så jag kände att jag ville gärna ta en sväng ut för att kolla läget så att det inte blir en total "pannkaksöverraskning" när vi kommer dit i augusti. Vi ska ha riksmöte i augusti dvs ny styrelseval så väljs och det är ett viktigt möte med tanke på att föreningen behöver nytt folk som kommer och är bra på att ta beslut. Man väljs på  tre år och då är det viktigt att personkemin stämmer. Det också viktigt med en blandning på gamla och unga och då menar jag gamla inom citationstecken... 

Hotellet var dock bra (vi hade några av våra träffar där när jag var typ 20, så jag minns inte så bra hur det såg ut. Vågade inte lita på mig själv :/ ) och jag tror det finns något som tilltalar de flesta! En del av området är lite som en äldre stadsdel med små trähus runt en liten gemytlig parkeringsyta - själv såg jag istället genast våra barn åka runt på sina sparkcyklar och måla med kritor på asfalten! Känns skönt att veta att det bara är vi som konferenskunder den helgen så vi kan "härja" lite som vi vill i området ;)))
Sen får vi hoppas att gräsätarn kommer utnyttjas för både fotboll och andra roliga lekar, att hotellets pool kommer bli välbesökt både för bad och för poolhäng :)

Men sen är vi ju ganska glada i att roa oss kvällstid och då har vi givetvis disco - förr var det för alla och vi var uppe och jazzade runt för fullt. 
Sista åren har det blivit lite barninriktat men jag hoppas vi kan ta tillbaka våra gamla traditioner och få de flesta upp på dansgolvet!

Nu låter det som om vi baaaara roar oss på träffarna - och det stämmer nästan! Men lite jobb och föreläsningar ska vi också pyssla med. 
Det är så att jag är uppsatt på valberedningens förslag till ordf de kommande tre år så om inget annat händer så lär ju jag bli vald i augusti och det känns som en extremt spännande utmaning. Givetvis är lite smått nervös men jag ser det mest som en utmaning och jag vill verkligen åstadkomma något bra
under mina tre år.

Så ni kan ju önska mig lycka till!  ;)

4 kommentarer:

  1. Det där kommer ju bli kanon ju på alla sätt och vis tycker jag det verkar som :-) /Helén.J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att höra! Jo, vi får hoppas det! / U

      Radera
  2. Verkar ju jättefint! Ska bli så roligt att träffas där. Du kommer bli en utmärkt ordförande!
    /Jenny J

    SvaraRadera
  3. Ja, vi hoppas på en underbar träff!
    Tack för fina ord :)

    SvaraRadera