lördag 9 februari 2013

Vintertrött, hålögd & pepperoni

Sitter här inne och verkligen lääängtar bort. Till sol och värme, till vår och varma brisar...Till att slippa klä på sig, kunna gå ut med bara t-shirt, att äta en glass i solen och känna kärlek och värme bölja genom varenda ådra i kroppen... Möta folk och le bara för man känner sig glad - just på grund av att solen skiner på den blå himmelen.... Underbart - eller hur? Ah.... det är ju tur att vi har tankarna som en tillgång - man kan ju faktiskt drömma sig bort till just den visionen, nästan känna värmen mot skinnet, känna hur glassen smakar och hur känslan av glädje sprider sig i hjärtat.
Det är ju så man får göra i detta land. Om man inte väljer att ha en lägenhet/boende utomlands under det kalla halvåret...
Faktum är att vi har utlandsplaner... Ska bara se till att vi kan sätta oss och planera lite... Maken fyller ju jämna i år och då har vi sen nåt år eller två sagt att då är det kryssning som står på schemat. Och ingen liten Ålandskryssning - utan en Medelhavskryssning! Typ. Jag kan även tänka mig Västindien, men det är lite långt att flyga dit. Så vi får se var det blir - bara det är varmt och soligt och jag får ligga och läsa, päsa och sippa på en drink... ;)

Sonen håller denna helg till i cybervärlden. Jo, han stack igår kväll och kommer hem imorgon em. Det är Kommunens Fritidsgård "Navet" som arrangerar LAN för högstadieelever. Kostnad 50 kronor, personal hela tiden, idrottshallen intill är tillgänglig, finns lättare mat att köpa & håller igång mellan fredag 20.00 - sön 15.00. Tack och lov så har dom små liven fått skriva på ett slags kontrakt på att dom måste ha sov-, aktivitets- och mat-pauser. Mycket bra upplägg!
Tror det blir en mycket rolig upplevelse att få hem vår (säkerligen) hålögde son imorgon. Är såååå tacksam över att det är en hel veckas lov efter detta. Har fått några livstecken av honom - ett löd: "Allt är bra :) Detta är verkligen värt pengarna!!" Söting!!

"Mellon" har precis börjat, nu blir det soffhäng för heeela slanten!
Gissa vilken soffhängsmat det blev idag....?

A: pizza
B: pizza
C: pizza







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar